Thuis

Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Magere Buisschakelaar voor verkoop
Klantenoverzichten
Ja, kopen wij altijd de van het Totalisatorkar en werk lijst. Dit is het snelle en warme de dienstbedrijf.

—— Huaweitelecommunicatie

De dienst van Nice, goede prijs, gemakkelijke aangepaste stijl, betere kwaliteit.

—— Geelymotoren

Hallo, johnson, te schikken gelieve 12000 meters 2808 magere buis, ivoorkleur.

—— Thinh-Vietnam

Hello, Johnson, hoe over rolspoor.

—— Jeane- Nieuwe Horizon, Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Magere pijp

   

  is ook genoemd geworden samengestelde pijp, of de flexibele pijp, wordt gemaakt van hoogte - de pijp van het kwaliteitsstaal na oppervlaktebehandeling, met een pijp van het plastic harsdeklaag gelaste staal, de buitenoppervlakte van PE/ABS/ESD plastic laag, de binnenoppervlakte van de deklaag van anticorrosieve laagcombinatie. Het product heeft de kenmerken van mooie verschijning, schuringsweerstand, heldere kleur, vrije roestpreventie en verontreiniging -, en is een ideaal substituut voor roestvrij staalproducten. De standaardwalsdraad materiële diameter is 27,8 +/- 0,2 mm, de plastic laag die van de pijpmuur PE/ABS/ESD plastiek, de muurdikte gebruiken van de staalpijp is 0,7 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm, 2,0 mm-norm, daarnaast kan ook aan de dikke magere pijp van 0,9 en 1,5 mm worden aangepast. Zijn de gebruikte kleuren van de verschijningskleur algemeen beige, wit, zwart, ivoor, kan ook verschillende gevolgen volgens verschillende vereisten maken.

   

   

  Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.

   

  De belangrijkste hulpmiddelen voor magere pijp zijn scherpe hulpmiddelen en vastmakende hulpmiddelen.
  1. dossier - herstel de bramen op het besnoeiingsmateriaal.
  2. los - over het algemeen gebruikte lijnmoersleutel - wanneer het assembleren van gietmachines.
  3. de hand - gehouden pijpsnijder — gebruikte toen het scherpe plastiek pijpen in kleine hoeveelheden met een laag bedekte.
  4. staalheerser/staalmeetlint - voor meting wordt gebruikt die.
  5. Allen-moersleutel - wordt gebruikt om standaarddelen (hexagon contactdoosschroeven voor specificatie die) vast te maken
  6. de metaalhamer en de rubberhamer kunnen niet - voor het onttrekken worden gebruikt wanneer gebruikt in magere pijpstructuur van het apparaat.
  7, maar de scherpe kwaliteit zijn slecht, malend wielsnijmachine - gelijkend op de Desktop verbind zaagmachine, breukbraam, moeten herstellen.
  8. gelijkaardig aan de lintzaagmachine, wordt de handbediende staalzaag gebruikt wanneer het snijden van metaaltoevoerkanaal en plastic pijp.
  9, is er heel wat gegevensbehoefte om worden gesneden, de zaagmachine van de Desktopband - het snijden kunnen de plastic pijp en het metaaltoevoerkanaal, het knipsel van de bandzaagmachine, hoog rendement gebruiken. De zorg moet worden genomen om de overmoldbuis vast te klemmen en slideway tijdens knipsel om schade aan het zaagblad te verhinderen. Is de scherpe breuk van het zaagblad vlot, fundamenteel te hoeven niet om het hulpmiddel aan reparatiebraam te gebruiken, is de scherpe efficiency hoog.

  Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.

  1), om ervoor te zorgen dat de eerlijkheid en eerlijkheid voor de OEM productie van gekwalificeerde en hoogstaande producten.
  2), zou het probleem van OEM als hun eigen problemen moeten worden beschouwd ernstig te nemen.
  3), nu u de kaart wilt zetten, enkel verlaten uw ideologische zorgen voordien, van ganser harte en samenwerking met elkaar.
  4), strategische duidelijke, tactische zorgvuldig.
  5), behandel me als overkant van de verwerkingsinstallatie om hun eigen zaken in werking te stellen. Lage houding, hoge hoge stijl, - kwaliteit!
  6), maak geen kleine bewegingen. Iedereen is een sprinkhaan op een kabel.
  7), de coëxistentie van belangen op korte termijn, belangen delen het op lange termijn!

 • R & D

  Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.

   

  Toepassingsgebied
  De magere pijp wordt hoofdzakelijk ontworpen met hoog rendement, hoge graad van veranderlijkheid, eenvoudig en gemakkelijk, economie, milieu-effect etc. te begrijpen. Het wordt wijd gebruikt op het gebied van industriële productie.
  — diverse types van werkbanken of gecombineerd in de verschillende systemen van de eenheidsproductie (magere productiemethodes)
  — postmateriaal (het systeem van het distributierek voor de posten van de productielijnassemblage of materiële inputpunten)
  — opslagplanken (traditioneel multi-layer planken, middel en licht eerste-in-eerste-uit multi-layer stroom-door planken, verschepende steunbalksystemen, speciale toepassingsplanken)
  - omzet, materiële voertuigen (de algemene multi-layer materiële ladingsvoertuigen, niet algemene materiële distributie, tijdelijke opslagvoertuigen, ontwierpen speciaal mobiele apparaten)
  — materiële rekken (stationaire niet algemene materiële plaatsing, tijdelijke opslagrekken)
  — commerciële toepassingen (de tribune van de koopwaarvertoning, gepersonaliseerde vertoningstribune, creatieve vertoning)
  — andere toepassingen (whiteboard, groef, puntplaatsing, boekenrek, en creatieve toepassingen)
  Praktische toepassing

   


  De flexibele en veranderlijke eigenschappen kunnen vrij worden geassembleerd en worden gevormd.
  Magere pijpproductielijn
  Magere buiswerkbank
  Magere buislijst
  Magere buislijst (6)
  Mager buiskantoormeubilair
  Magere pijplijn
  De magere plank van de buisopslag
  Het magere voertuig van de buisomzet

Contactgegevens
Ningbo Diya Industrial Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Vivien Wu

Tel.: 86-139-89397954

Fax: 86-0574-87292460

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)